Felicia Svarfvar ♥

Skypar med Felicia o Rasmus. Ska snart bege mig mot sängen o krypa ner under täcket o sova så skönt ! Är sjukt trött ! Men aja, måste läsa lite hemkunskap osen kan jag sova ju ! Imon ska jag va med Felicia o chilla ♥ Imon slutar jag 15.00 -.- Orkar inte riktigt gå i skolan så länge ! På Fredag väntas det att sovaöver o titta på skräckfilm med lite tjejer från klassen ♥ o på lördag så sover jag över med Nelly ♥

Vi kommer alltid ha paris

Igår så var det ju skogs sak med klassen. Det var ju världens sämsta väder oså men folket där var ju sjukt najs ! Sen idag så fick man veta att mitt lag vann på nån bildsak på skogsaken, stolt.. Glömde dock mitt musikpapper i skolan idag, vi har nämligen det tills imon, och ja, jag kan inget om gitarren som vi ska kunna. Asså gud, musiklärarN kommer få daamp. Men shit sammma.
Kram♥

Snacka om att jag inte orkar blogga

.

En grå Dag, En grå Design

Min nya design blev lite grå ? Men det fixar sig väll utan färg ? ♥

Marabou, Marabou Mjölkchoklad

Rösta på mig på Evves Blogg :D Så kan jag få vinna en ny fin design ! ♥

Kollar på Room Raiders just nu. Måste fixa med regnkläder osånt till Läger Dagen imon med skolan -.- Slutar klockan 18.30 TIDIGAST! Helt jävla värdelöst. Osen får vi "kompisitation" på onsdagen och börjar först 08.30 .. Jävla värdelösa shit. Men aja, idag så var jag på stan med Felicia o checkade läget ♥ Sen så träffade jag Nelly o vi pratade om allt o inget ♥
Hhaa, lawl ^^

Rösta på mig på Evves Blogg :D Så kan jag få vinna en ny fin design ! ♥

skulle precis fixa headern..

skulle precis fixa headern när jag kom på att jag inte ha några bilder på min dator. Måste verkligen föra över bilder till macbooken ! Aja, få ta o göra det sen. Kom nyss hem från intersport med pappa, köpte springbyxor vilket jag tyckte jag behövde. Nu ska jag gå o göra nått annat med mitt liv så bye ♥
Lawl ^^

Så nu har jag fixat en ny design..

men nu ska jag sova så jag fixar mer imon !

Jag kan tyvärr inte sova

Så bloggar lite, ska fixa min design lite nu.

Jag gråter bara i regnet

Ojj, har glömt bort att blogga idag, men ska börja blogga lite mer nu ! Är iallafall trött, så får la gå o lägga mig snart. Imon ska jag typ städa mitt rum ? Det skulle iallafall behövas! Läsa lite shit oså.
Trött tjej härja ! G0dnatt ♥

Sry för "the bad update"

Har inte riktigt haft tid att blogga idag. Men nu är det äntligen helg ! Idag har jag varit med Nelly, Samuel o Adrian. Vi chillade oså. Ska typ sova nu... Men det är ju faktiskt lite synd att sova bort en hel Fredags kväll ! Men aja, känner att jag inte får ut något av att va vaken o va sjukt trött. Men imon så får jag väll bara typ chilla (?) har inga planer inför imon o det känns ju posetivt på ett sätt. Måste vila ut nu ! Har varit trött ungefär hela veckan.
Hejdå ♥

Skåp 246, kom kom, jag har klubbor ;)

Har as tråkigt just nu.. Ska göra något nu. Ingen aning vad jag ska göra men aja, det ordnar sig.
men orkar inte riktigt blogga så godbye ♥ ;*

Bonjour Madame, croyez-vous une amor ?

Dagen idag var också väldigt bra, hade dock musik som var så djävulskt tråkigt. Eller, okej då, det var en lektion som är ok att ha 1 gång i veckan. Men stack iallafall till McDonalds på hålltimmen o hade det shit najs där. Imon ska man ju va med Bollen ♥ Men idag har jag ingen aning om vad jag gör. Får fixa småskit som ligger o väntar på moi.
random bild från datorn ^^ Hejdå fucktard

I Wanna Boom Bang Bang With your body Yo

Första "riktiga" skoldagen var as najs, nu ska jag fixa med mina böcker.. Alltså klä in dom med sånt här papper. Är sjukt dålig på det, vet egentligen inte ens hur man gör ju så får se hur det går. Ska nog lägga mig redan vid 20.00 idag. Är jätte trött av någon anledning. Imon så sticker man ju också till McDonalds på hålltimmen med gött folk ! Shit najs.
Ska dra mig ifrån datorn nu. Hejdå ♥

ICE COLD


Planer inför denna timmen

Nu ska jag gå o duscha, sen packa min väska,lägga fram kläder imon (skolfotografering) o lite annat smått o gott ;)
Imon ska man gå på stan med Felicia då. Yeah ;) Nejmän måste ta tag i mitt liv nu.. Så hejdå ♥